Phuket & Koh Phi Phi impressions

IMG_2321

Het tweede deel van onze island hopping was daar en we pakten onze spullen om naar Phuket te gaan. We zouden daar 1 nacht verblijven, dan een nachtje op Koh Phi Phi en vervolgens weer een nachtje op Phuket. Op het vliegveld werd het busje volgeladen met reislustige toeristen en werden we netjes bij Patong Beach afgezet. We hebben een klein hapje gegeten en kennis gemaakt met de madness die er daar heerst. Je ziet er werkelijk van alles. Ping-pong shows, dronken Australiers, dronken Thaise, Tuk-tuks, bloed dat in de rondte vliegt na een gevecht. Niemand kijkt nergens van op.

De volgende dag gingen we naar Koh Phi Phi om daar onze tweede Kerstdag te vieren. We kwamen aan op een ontzettend commercieel opgezet eiland wat een hele leuke uitstraling had. Ja, toeristen zag je echt overal en je had ook het gevoel dat je meteen met de prijs flink werd afgezet. Maar dit bleek niet zo. We betaalden zelfs minder als we alles bij het lieve mannetje op de kade regelden en onze koffers werden netjes in een karretje geladen en naar ons hostel gebracht.

Bedenk een gezellig, klein dorpje bij elkaar waar iedereen in een goede stemming is en alles aangelegd is met kleine weggetjes, lekkere restaurantjes en uiteindelijk een heerlijk strand. Dat is Koh Phi Phi. Een heel gezellig eilandje met echt van alles te doen. Overal tattooshops en lekkere restaurantjes, leuke winkeltjes. En mensen die zin hebben om een leuke tijd te hebben. We boekten meteen een nacht langer. Dit was helemaal hoe we onze Kerst wilden doorbrengen.

De tweede dag gingen we op trip naar Maya Bay, waar ook de film ‘The Beach’ is opgenomen. Oke, weer wat commercieel, je moest 5 euro betalen om uberhaupt het strand op te komen. Maar wat is het daar prachtig! Na lief kijken bracht onze bootchauf ons ook naar een niet zo’n bekend plekje ‘The Lagoon’, waar we echt verbaasd waren door alle prachtigheid. Hopelijk genieten jullie net zo bij het zien van de foto’s!

DSC_3900

DSC_3904

Maya Beach

DSC_3916

DSC_3919

Signature woke up likeSignature woke up like” class=”alignnone size-full wp-image-129″ />

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>