WOKE UP LIKE…In Borneo

Het is alweer even geleden, maar nog steeds genieten we flink na van onze geweldige week in Borneo. We zijn in de break (ze noemen het hier natuurlijk geen herfstvakantie) er een weekje tussenuit geknepen, om te belanden in de jungle, op een wild gebaand pad op de Mount Kinabalu en boven een reuzenschildpad op het mooiste plekje dat we tot nu toe hebben gezien, Mabul island. We hebben 10 km geklommen op de Mount Kinabalu, iets waar we nu nog steeds van staan te kijken dat we dat hebben gedaan. Wat een kanjers zijn we toch! Na 7 uur waren onze benen als noodles en lag onze tong op onze hielen, maar we liepen met een lach het park uit. En stonden op met gruwelijke spierpijn! We hebben ook onze eerste krokodil gezien! Helemaal echt, groen en met z’n kop boven het water uitstekend. Als een bootje vol rasechte toeristen hebben we aapjes gefotografeerd en gelachen om de knulligheid hiervan. En de laatste paar dagen hebben we ons als zeemeerminnen in het water gevoeld. Het was het heerlijkste water waar we in hebben gezwommen, alsof we tien jaar niet hadden gedoucht en dit de eerste aanraking met water was. Dat gevoel hebben we even in een potje gestopt en smeren we soms nog even op onze huid om te genieten. Op dit moment zijn we op Langkawi, waar we drie dagen heerlijk chillen en goedkope alcohol drinken. Uiteraard komt daar ook weer een verslag van. Maar geniet nu maar eerst even van dit fijne filmpje :)

1 Comment

  1. Nien december 14, 2014

    HUH? Heb ik deze nou gemist. Njah.. sowieso leuk om jullie koppies weer te zien! Die man met die vis is echt een held!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>