Vlog #5 Malaysian moments

Zoals gewoonlijk zijn ook de afgelopen twee weken weer voorbij gevlogen. Maar dankzij onze fijne camera’s (en onze wil om ze te dragen) hebben we alle leuke en mooie momenten kunnen vastleggen. In deze vlog houden we een keer wijs ons mond en laten we de beelden alles vertellen, soms is dat ook meer dan genoeg. Morgenvroeg (07:45 AM) zitten we alweer in het vliegtuig dat ons naar Borneo brengt. Klaar voor een weekje berg klimmen, jungle en als afsluiter heerlijk genieten op het prachtige eiland Mabul. Zoals je van ons gewend bent verschijnt daar ook weer een video van, maar voor nu eerst deze Malaysian moments.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>