WOKE UP LIKE… @ Singapore

Het is alweer een weekje geleden maar het staat nog vers in ons geheugen.
Ons lange weekend in Singapore had zoveel leuke momenten en het is zo’n mooie stad.
We begonnen onze trip in Universal Studio’s, die lichtelijk tegenviel omdat de twee grootste attracties dicht waren… Maar Transformers heeft alles goed gemaakt. Echt een aanrader voor iedereen die hier nog naar toe wil. We hebben de NightSafari gedaan, lekker gegeten en van het mooie uitzicht op Marina Bay Sands genoten. We hebben nog veel meer gedaan, maar dat zie je terug in de vlog. Have fun!

Meer video’s van ons bekijken? Volg ons Youtube kanaal hier

Signature woke up like.

1 Comment

  1. Nealy oktober 13, 2014

    Ah ziet er super leuk uit! Have fun en ook next week! <3
    Mis je!

    X Neal

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>