Things to do in Singapore

Volgend weekend gaan we 3 dagen naar Singapore. We kunnen niet wachten om deze mooie stad te ontdekken! Hieronder vind je een klein overzicht van dingen die je kunt doen en zeker niet mag missen tijdens een bezoek aan Singapore.

1. Botanic Gardens
De Botanic Gardens staan bekend om het stukje regenwoud wat zich in het park bevindt. Meer dan duizend planten en veel kunst maken het zeker de moeite waard om het park te bezoeken. Het park staat in ieder geval op ons lijstje!

2. Chinatown
Tijdens ons bezoek aan Chinatown in Kuala Lumpur keken we onze ogen uit. Natuurlijk gaan we ook even een kijkje nemen bij Chinatown in Singapore.

3. Singapore Flyer
Vanuit dit reuzenrad midden in de stad heb je uitzicht over heel Singapore. Zeker een aanrader als je geen hoogtevrees hebt!

4. Haji Lane
Haji Lane staat al enige tijd bekend om de goede shop plekjes, klinkt voor ons als muziek in de oren. Sinds enkele jaren staat het ook bekend om de kunst, lokale designers en jonge ondernemers. Haji Lane gaan wij dus ook zeker bezoeken!

5. Marina Bay Sands
En dan vooral het skypark met infinitypool. Marina Bay Sands is misschien wel het bekendste hotel in Singapore, en daarmee ook gelijk een van de duurste. Je kunt als dagbezoeker een kaartje kopen voor het skypark. Hier kun je genieten van een geweldig uitzicht over de hele stad. Jammer genoeg is de infinitypool alleen voor hotelgasten (en een nachtje slapen véél te duur).

Natuurlijk is er nog veel meer te doen in een stad als Singapore. We zijn zeker van plan de bezienswaardigheden hierboven te bezoeken en verder gaan we vooral genieten van alles wat er volgend weekend op ons af komt.