Back into exercise

Met de sportschool naast de deur hebben we geen excuus meer om de halters niet te liften en onszelf flink in het zweet te werken. Maar natuurlijk hebben we hier een leuke outfit voor aangeschaft. Lees verder om deze te bekijken.

De sportschool is op de campus en heeft een boxring, fitnesscenter, zwembad en je kunt er lessen volgen. Dit zijn niet zomaar lessen… Na de eerste les liepen we vier dagen rond alsof we net een vijfling hadden gebaard, maar natuurlijk wel met een grote glimlach op ons gezicht.

We waren laatst bij de winkel Cotton On, daar hebben we sport-bh’s en shirtjes gekocht. Cotton On is een Australisch merk met o.a. een uitgebreide sportlijn. Als schoenen heeft Felicia net echte Nike’s Free 5.0 aan. Die van Marissa zijn nog onderweg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>