VLOG #3 MALAKKA, ETEN EN NOG MEER ETEN

De afgelopen week hebben wij veel gezien en gedaan. De oriëntatie is achter de rug en het was tijd om te beginnen met de lessen. Tijdens de oriëntatie was er een markt om je aan te sluiten bij verschillende clubs, waar echt een Amerikaanse sfeer hing. Wij hebben gekozen voor de wine&dine club (natuurlijk). Met de leden van de club ga je twee keer per maand eten en komt er een wijnexpert vertellen over verschillende soorten wijn. De instelling van docenten is nog wel even wennen… Too busy means: no class. Op onze vrije dag zijn we naar Malakka geweest, een oud plaatsje op 3 uur afstand van Kuala Lumpur. Malakka is een historisch stadje met verschillende forten en kerkjes. Malakka is rond 1500 veroverd door de Portugezen. Hierna volgden de Nederlanders die de stad voor lange tijd bezette. Bekende plekken in Malakka zijn het Stadhuys en het Portuguese Square. Een andere trekpleister in Malakka is JonkerStreet, een lange straat vol met kleine eetgelegenheden (lees: scooters omgebouwd tot keuken). Hier hebben we o.a. kwarteleitjes en kwal gegeten. Ook hebben we veel mensen leren kennen en met hen de hele nacht doorgedanst. Met ladiesnight hebben wij totaal geen problemen!

4 Comments

 1. Rianne en Pascal september 3, 2014

  Kei gaaf dames,
  Culinair gaat het lukken.
  Shoppen lukt ook.
  Enjoy.

  Beantwoorden
 2. Nien september 3, 2014

  Best vlog yet ;) Waarmee filmen jullie? Alleen met een go-pro?

  Beantwoorden
 3. Wokeuplike september 3, 2014

  Thanks nienie! Nee met de camera’s van mij en Maris, Nikon en Canon. En soms met mobiel, maar dat is meestal met de stapavonden.

  Beantwoorden
 4. Gijs september 4, 2014

  Tof meiden!! Leuk dit te volgen :-) Geniet ervan

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>