VLOG #2 EERSTE WEEKEND IN MALEISIË

Het eerste weekend zit er alweer op! We hebben veel verschillende indrukken gekregen van Kuala Lumpur centrum en ook hebben we twee winkelcentra gezien. Die gaan gelukkig nooit vervelen! Ook hebben we gelopen door Subang Jaya, dit is het deel waar onze campus en de universiteit ligt en waar ze de kip in de goot bereiden. In deze vlog zie je o.a. massages, lekker eten, tempels en onze eerste stortbui. Enjoy!

Signature woke up like

2 Comments

 1. Nealy augustus 25, 2014

  Oh al die tassen! Zo ken ik je weer Maris! En weinig Frozen Yoghurt voor jullie dus?
  Have fun girls!
  x Nealy

  Beantwoorden
 2. Nien augustus 25, 2014

  Waarom verbaast het me niet dat jullie gaan shoppen? Haha. Grappige meisjes. Have fun! Leuk zo’n vlog!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>