Vlog #1 Aankomst in Maleisië

Na maanden van spanning en afwachten was het eindelijk zover! Op 21 augustus zijn wij om 20:50 opgestegen om 13 uur later weer te landen in Maleisië, Kuala Lumpur. Een vlucht die vrij snel voorbij ging, aangezien we allebei al snel op een oor lagen. Er werd nog een poging gedaan tot het kijken naar Grand Budapest Hotel, maar ook deze oscar winnende film kon ons niet wakker houden.

Bij aankomst was het weer voornamelijk klam, maar daar wenden we eigenlijk meteen aan. Na drie keer in de rij te hebben gestaan voor de pinautomaat kregen we eindelijk door hoe je hier met deze dingen om moet gaan. Rustig en de kleine lettertjes lezen. We beginnen het te leren! Een taxi gepakt en na een korte stop bij het verkeerde adres (Ziet het er zo uit, neeeee toch?) werden we bij de bekende fonteinen afgezet. Die van Taylor’s University.

https://www.youtube.com/watch?v=DFdk3T0HqocSignature woke up like

2 Comments

 1. Steffie augustus 23, 2014

  We gaan jullie zeker volgen, zijn dus erg benieuwt naar jullie verhalen. Grtz Hein en Steffie xx

  Beantwoorden
 2. Rianne en Pascal augustus 23, 2014

  Succes, have fun, learn, enjoy.

  Ps.
  Dat jullie zo snel gewend zijn aan dat klamme weer, zal te maken hebben met de vele stampvolle kroegjes die jullie bezocht hebben.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>