#1 Onze laatste prikken

Alweer een aantal weken geleden gingen wij voor de derde keer naar het GGD in Eindhoven om onze laatste inentingen te halen. Deze laatste afspraak was bijna niet de laatste geweest.. Het was lekker weer dus we gingen van te voren onszelf moed inwinkelen met o.a. sale bij de Mango. Met nog maar 20 minuten op de klok liepen we allebei met onze handen vol richting de paskamers bij de Zara. Na een half uur op ons gemak gepast te hebben schrikken we van de tijd.. Dat wordt rennen! En dat was wat we deden, zo snel als we konden naar het GGD. Gelukkig zat het ons mee en mochten we nog net doorlopen. 5 minuten, allebei 150 euro lichter en 2 pleisters verder waren we klaar om weer richting huis te gaan.

Inentingen: CHECK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>